Om Oss

HØY KOMPETANSE, LANG ERFARING OG EN MODERNE UTSTYRSPARK

Hovedområdene til Presis Vei AS er kosting, tunnelspyling og vinterdrift som brøyting, strøing og salting. Kundene er offentlig og privateide selskaper. I tillegg driver selskapet med transporttjenester, herunder betongtransport samt rengjøring på industrianlegg. Gjennom mange års erfaring med denne type tjenester innehar selskapet høy kompetanse. Dyktige og motiverte medarbeidere bistår kunden fra planlegging og prosjektering til produksjon og overlevering av eventuell sluttdokumentasjon.

Vi disponerer en stor, ny og moderne utstyrspark med alt nødvendig utstyr for kvalitetsmessig og effektiv produksjon. I tillegg til egne produkter og tjenester kan vi sammen med de øvrige selskapene i Vestlandsentreprenøren AS tilby alternativer og andre relevante tjenester. Selskapet har og har alltid hatt HMS som fokusområde.

om-img

 • 1984

  Oppstart Paal Frantzen Transport AS

  Paal Frantzen etablerte Paal Frantzen Transport AS i 1984 med betongtransport K71 Bergen Betong

 • 1988

  Vintervedlikehold

  Startet med vintervedlikehold som brøyting/strøing for Bergen Kommune og Statens Vegvesen i 1988

 • 1989

  Bergenssprederen

  Startet prosjekt med Statens Vegvesen som gjaldt saltløsningsspredere. Denne ble kalt Bergenssprederen og var på markedet i flere år.

 • 1992

  Tunnelvask

  Startet med tunnelvask i 1992 for Statens Vegvesen, noe vi har fortsatt med frem til dags dato.

 • 2008

  Første feie bil

  I 2008 kjøpte vi vår første feie bil, en Boschung S3. Her har vi utvidet både arbeidsområder og maskinpark frem til dags dato og er en av Norges ledende innenfor veivedlikehold/feiing.

 • 2010

  Presis Vei AS

  I 2010 inngikk Paal Frantzen Transport AS samarbeidsavtale/oppkjøp med Tertnes Holding Entreprenør AS og ble omdøpt til Presis Vei.

 • 2015

  Vestlandsentreprøren AS

  I 2015 startet Tertnes Holding og KB Gruppen et selskap ved navn Vestlandsentreprenøren som Presis Vei er en del av.

 • 2017

  Landsdekkende

  Vi er i dag landsdekkende leverandør av våre spesialtjenester som er tunnelvask og feiing. Vi er i dag 15 ansatte og har en moderne maskinpark som er klar for alle oppdrag.

 • 2018

  Fusjonering av Presis Vei

  Fra og med 1/1-2018 ble Presis Vei fusjonert inn i Presis Vegdrift som en egen avdeling.

  Les mer om Presis Vegdrift på http://www.presisvegdrift.no